Captura de Pantalla 2020-07-15 a les 11.

* Cal assegurar-se que la seva direcció postal apareix a l'usuari de Paypal per tal que pugui realitzar l'enviament correctament. Si no és així o vol que enviï la novel·la a un altre lloc, pot enviarme la direcció desitjada per correu electrònic: novelalazosdesangre@gmail.com

Detalls del llibre

Núm. Pàgines: 372

Mida: 150 X 210 mm

Any de publicació: 2020

Editorial: Círculo Rojo 

Llengua: Castellà

Categoria: Ficció, Policíac

PVP: 17,95€ (+ despeses d'enviament i quota Paypal)

Sinopsi

Alguns l’anomenaven el Faraó a les seves esquenes, altres deien que era un vell aristòcrata mig sonat. Però quan troben sense vida el cos de Lloyd Lancaster amb una espasa corba clavada al pit i una carta del tarot egipci a la mà, tots els seus familiars es reuneixen dins dels murs de la seva vella mansió afligits per la seva pèrdua. O això és el que diuen.

 

El temps corre i la gent parla. Alguns diuen que es tracta d'un antic sortilegi, que la sang dels Lancaster està maleïda; altres creuen que és només algú de la família que espera treure un bon pessic del seu testament. Potser la seva dona melancòlica, potser el seu rebel i promiscu fill, o potser la vella matriarca, que mai va aprovar les seves creences paganes.

 

L'hivern ha caigut implacable sobre Ashwood, un petit poble a les rodalies d'Inverness, perdut a les Highlands escoceses. És divendres, de manera que el Noisy Trumpet està ple a vessar de vells pudents i pescadors bregats pel fred que es refugien de la tempesta de neu per beure i escoltar una mica de música. I és clar, també hi és ella. Asseguda davant el piano, la Vivien Green passa els seus àgils dits per les tecles a ritme de jazz. Els anys han passat sense clemència per a tots dos, però l’Arthur McLendon, un policia recentment jubilat, acudeix a la seva recerca per demanar-li ajuda una última vegada. Li acaben d'encarregar un nou cas. Un que no es planteja gens fàcil.

 

La gresca continua i el soroll omple l'ambient. Tot i que n'hi ha prou amb allunyar-se una mica per sentir el so de vent contra els finestrals, el dels flocs de neu caient sobre les teulades i l’udolar de el gos solitari. El silenci. El so de la mort.

 

Lazos de sangre és la primera novel·la d'Adrià Guxens.

Llibreries que distribueixen Lazos de sangre

Llibreria La Impossible: Carrer de Provença, 232, 08036 Barcelona

Llibreria Sant Jordi: Carrer de Ferran, 41, 08002 Barcelona

Llibreria La Ciutat Invisible: Carrer Riera d'Escuder, 38, Baixos, 08028 Barcelona

Estudio en Escarlata: Carrer de Andrés Mellado, 52, 28015 Madrid

Llibreria La Capona:  Carrer del Gasòmetre, 43, 43001 Tarragona

Llibreria Adserà:  Rambla Nova, 94, 43001 Tarragona

Llibreria Galatea: Carrer de Jesús, 5, 43201 Reus, Tarragona

Llibreria Mitjans: Carretera del Dr. Robert, 28, 43700 El Vendrell, Tarragona

Llibreria La Pau: Carrer de la Pau, 8, 43540 Sant Carles de la Ràpita, Tarragona

Ca l'estudiant: Carrer Francesc Macià, 9, 43712 Llorenç del Penedès, Tarragona